Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Bedrukte kop en schotel


Koffiemokken met logo laten bedrukken

Koffiemokken met bedrukking

Bij ons vindt u koffiekopjes in verschillende kleuren en maten tegen een voordelige prijs. Daarnaast vindt u op onze website een ruim aanbod van koffiekopjes en schotels van goede kwaliteit. De koffiekoppen zijn een mooi relatiegeschenk voor uw klanten en relaties. Ons gehele assortiment is van uitstekende kwaliteit en wordt zo voordelig mogelijk aangeboden zodat u altijd de beste prijs aangeboden krijgt! Bent u op zoek naar mooie koffiekopjes met schotels? Kijk dan gerust verder naar ons ruime assortiment.

Koffiebekers met bedrukking

Wij hebben al jarenlange ervaring met het bedrukken van koffieebekers met of zonder schotels. Zo is het mogelijk om uw bedrijfsnaam, logo of slogan op de koffiebekers te laten drukken. De bedrukte koffiemokken zijn een perfect promotiemiddel voor uw bedrijf. Zo kunt u de koffiekopjes naar andere bedrijven of relaties sturen. Hierdoor vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Natuurlijk kunt u de bedrukte koffiekopjes ook in uw eigen bedrijf gebruiken, zo promoot u uw bedrijf nog meer, daarnaast zorgt het voor een gezellige werksfeer in uw bedrijf.

Bedrukte koffiebekers bestellen

U kunt uw koffiebekers met of zonder bedrukking eenvoudig bestellen bij mokkenwereld.be. Al onze koffiekopjes en schotels worden altijd even snel bezorgd ongeacht uw ordergrootte. Via onze site kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Zo heeft u keuze uit de ordergrootte, kleuren en de verschillende bedrukkingen. Hierdoor krijgt u een goed en duidelijk beeld van de mooie koffiemokken en schotels die u graag zou willen bestellen. Mocht u een vraag hebben over het bestelproces of over de koffiekopjes met schotels? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Ons team staat altijd voor u klaar en is eenvoudig te bereiken via mail, telefoon en de online chat op onze website.

Al jarenlange ervaring

Mokkenwereld.be heeft al jarenlange ervaring met het bedrukken van koffiekopjes en schotels. Wilt u een beter idee krijgen over hoe uw koffiekopjes met bedrukking er eruit komen te zien? Wij bieden u de mogelijkheid om een gratis sample aan te vragen. Ons gehele assortiment koffiekopjes en schotels bieden wij aan tegen een voordelige prijs. De koffiekopjes met bedrukking zijn een leuk relatiegeschenk voor al uw klanten, vrienden en collega’s. 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?