De kracht van mokken bedrukken

Bij Mokkenwereld helpen we u graag met traditionele relatiegeschenken en verschillende soorten promotieartikelen. Heeft u wel eens gehoord van de kracht van bedrukte artikelen als promotiemiddel? Een mok met bedrukking is een vrolijk reclamemiddel voor uw bedrijf. Een mok wordt dagelijks gebruikt en is daardoor een functioneel relatiegeschenk. Uw koffie wordt pas echt lekker wanneer u deze drinkt uit een mok met opdruk! U kunt de mokken op bijna alle manieren laten bedrukken.

De bedrukte mokken kunnen makkelijk ingezet worden bij evenementen, op kantoor of gebruikt worden voor persoonlijk gebruik. Door de bedrukking op de mokken zijn de mokken een echte eyecatcher! Ook sluit de bedrukking aan bij de huisstijl van uw bedrijf. Dit zal zeker bijdragen aan de naams- en merkbekendheid van uw bedrijf.  

Mokkenwereld heeft een groot assortiment aan mokken. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten mokken. We beschikken over de traditionele mokken, maar ook over bijvoorbeeld moderne en emaille mokken. De mokken met bedrukking zijn al te bestellen vanaf een klein aantal.  

Door mokken te bedrukken met een naam of persoonlijke boodschap, creëert u een uniek relatiegeschenk. U kunt de mokken vullen met snoepjes, pennen of een artikel dat is gelinkt aan uw bedrijf. Het speciale cadeau zal zeker gewaardeerd worden. Dit maakt een mok het perfecte geschenk om uw bedrijf te promoten. Ook voor intern gebruik zijn de bedrukte mokken geschikt. U wekt een professionele indruk door tijdens een vergadering uw relaties koffie aan te bieden in uw bedrijfsmok.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten