Top vijf populairste mokken

Mokkenwereld heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten mokken. Maar wat zijn nou de top vijf populairste mokken? En waarom zijn juist deze mokken zo populair? Dat zal hier worden uitgelegd.

5. Op plaats vijf staat de krijtmok. Deze krijtmok is steeds populairder aan het worden. De krijtmok is zo speciaal en gewild doordat u op deze mok met krijt een leuke boodschap kunt schrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld een leuke boodschap schrijven voor uw collega of familielid. Hierdoor zal u de dag positief beginnen!

4. Als vierde in het rijtje staat de mok met lepel. Deze mok is de meest moderne mok van deze top vijf. De mok is zo modern doordat er een bijpassende lepel bij de mok zit. Hierdoor is de mok ideaal voor wanneer u cappuccino wilt drinken of bij het eten van soepen.

3. Op de derde plaats staat de isomok. De isomok hoort al lang bij het rijtje van de meest populaire mokken en hoort er nog steeds bij. De isolatiemok is zo populair, omdat deze mok uw koffie of thee langer warm houdt dan een gewone mok. Hierdoor kunt u extra lang van uw koffie of thee genieten. De isomok is ook erg geschikt voor als u buiten koffie wil drinken in uw pauze.

2. Op plaats twee staat de normale koffiemok. De normale koffiemok is nog steeds erg populair. Op de meeste plekken waar u koffie gaat drinken, zult u deze mok tegenkomen. Ook wordt de normale koffiemok het meeste gebruikt in de meeste Nederlandse huishoudens.

1. De aller populairste mok is de emaille mok. De emaille mok is op dit moment trending. Deze klassieker wordt geheel met de hand gemaakt en is daardoor ook van een hoge kwaliteit. Hierdoor is de emaille mok ook zekere de terecht nummer één in deze top vijf!    

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten