Waarom zijn mokken geschikt voor op kantoor?

In de hele wereld wordt dagelijks veel koffie en thee gedronken. De gemiddelde Nederlander drinkt 150 liter koffie per jaar. Hiermee drinken Nederlanders het meeste koffie van de hele wereld. Uit een onderzoek is gebleken dat 79 procent van de Nederlanders het liefst op een vast moment van de ochtend koffie drinkt. Dit is tussen 8.00 uur en 8.30 uur. Maar waarom zijn mokken nou zo geschikt voor op kantoor?

De meeste Nederlanders vinden het fijner om te drinken uit een mok dan uit een plastic beker. Dit komt doordat de smaak en de warmte van de koffie beter behouden blijft in een mok dan in een koffiebeker gemaakt van plastic of karton. Wilt u uw koffie of thee nog langer warm houden? Dan is de isomok een goede optie voor u! Deze isolatiemok zorgt ervoor dat u extra lang kunt genieten van uw koffie of thee.

Ook zorgt het gebruik van mokken op kantoor ervoor dat er minder plastic afval is. Hierdoor is uw werkplek aan het einde van de dag vrij van koffiebekers van papier of karton. Doordat er minder plastic afval is, is de mok een erg duurzame oplossing. Het gebruik van koffiemokken in plaats van koffiebekers van plastic of karton is dus veel beter voor het milieu.

Daarnaast krijgt uw kantoor een professionelere uitstraling door het gebruik van koffiemokken. Dit komt doordat er geen losse plastic of papieren koffiebekertjes rondslingeren op uw kantoor. Hierdoor zijn mokken zeker onmisbaar voor op kantoor! 

 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten