Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Mokken met full colour bedrukking


Full colour bedrukte mokken

Sublimatiemokken met bedrukking

De sublimatiemokken zijn zeer geschikt product om te laten bedrukken. Door zijn witte buitenkant valt uw logo of bedrijfsnaam erg op. U kunt ook een persoonlijk bericht op de mok laten drukken, dit zorgt ervoor dat het een uniek cadeau wordt. Bij mokkenwereld.be streven wij altijd naar de beste kwaliteit. Al  onze mokken gaan dan ook erg lang mee. De sublimatiemokken zijn te bestellen vanaf 36 stuks met bijvoorbeeld een mooie foto. Doordat u uw bedrijfsnaam of logo op de mokken laat bedrukken wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot! Naast het feit dat de sublimatiemokken een erg goed promotiemiddel zijn omdat ze vaak worden gezien, zijn ze natuurlijk ook erg handig bij het drinken van verschillende dranken. Bij mokkenwereld.be vind u een ruim aanbod in te bedrukken sublimatie mokken. Al onze mokken zijn van uitstekende kwaliteit en gaan erg lang mee. Daarnaast zorgen wij er persoonlijk voor dat u als klant altijd de voordeligste prijs betaalt.

Eenvoudig mokken bestellen

Bij mokkenwereld.be is het zeer eenvoudig om uw mok met bedrukking te bestellen. Bij het bestellen heeft u keuze uit verschillende kleuren zoals: licht rood, donker rood, licht blauw, donker blauw, licht groen, donker groen, geel, oranje, roze en zwart. Door op de site een gratis online offerte aan te vragen krijgt u een beter beeld van uw sublimatiemokken met bedrukking. Mocht u vragen hebben over een product, offerte of order neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers zullen altijd hun uiterste best doen om een voor u toepasselijke oplossing te vinden. Al onze bestellingen worden snel geleverd ongeacht de ordergrootte. Heeft u uw mokken met bedrukking spoedig nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Zo heeft u uw sublimatiemokken met bedrukking extra snel in huis!

Al jarenlange ervaring

Mokkenwereld.be heeft ruim 25 jaar ervaring met het bedrukken van alle soorten mokken. De sublimatiemokken met of zonder bedrukking is het ideale relatiegeschenk voor uw klanten, vrienden en relaties. Zou u het fijn vinden om uw mok met foto eerst zelf te willen bekijken? Wij zouden u graag een gratis monster opsturen zodat u de mok met bedrukking goed kan bekijken en vasthouden.

Bel mij terug!
Advies nodig?